Cégem bemutatása

Nevem Varsányi Judit. Cégem, az Agistra Stúdió 1992-ben alapított egyéni vállalkozásból indult el.

A vállalkozást Agistra Stúdió Oktató és Kiadó Egyéni Cégként 1996-ban jegyezte be a Cégbíróság.
Cégem nevében tanácsadóként, illetve tanácsadócégek partnereként vállalok megbízásokat. Mintegy 200 cégreferenciám az üzleti tanácsadás és oktatás változatos területeit fogja át - fejlesztési és megvalósíthatósági tanulmányok készítésétől a teammunkára alapozott stratégiai és üzleti tervezésig.

Cégek és egyének megbízásából, saját stratégiamodellek, esetjátékok és felsőoktatási tankönyveim alapján vállalok menedzserképzést, készségfejlesztő tréningeket és tanácsadást. Szellemi szolgáltatásaimat folyamatosan fejlesztem.
AGISTRA stratégiamodellem évente bővül a változó üzleti és versenyfeltételeknek megfelelően. Prezentációimhoz a legkorszerűbb szerkesztő és megjelenítő technikákat alkalmazom. Szakmai anyagaim a felsőoktatásban is elterejedtek.

Az eltelt évtizedek során több mint száz cégnél és intézménynél szerzett  többszáz refereciám felsőoktatási és szakképzési intézményeknél, nehézipari, agrár, élelmiszeripari, feldolgozóipari cégeknél és a bankszektorban vezetett teammunkákat, tréningeket és tanácsadási szolgáltatást fog át.

Az AGISTRA Stúdió szellemi szolgáltató cégeknek is nyújt stratégiai tanácsadást és céges oktatást. Ilyen jellegű tapasztalataimról 1998-ban a Nemzeti Tankönyvkiadónál jelent meg az első olyan hazai egyetemi tankönyv, amely tudáspiaci cégek - menedzserképző és üzleti tanácsadó vállalkozások - stratégiájának elkészítéséhez kínál módszertani útmutatót.

Jelenlegi kiemelt tevékenységi területem a versenyképesség vizsgálata, a tréningvezetés, továbbá induló vállalkozások cégismertető honlapjának elkészítése, és a honlap működtetésének támogatása.

Elérhetőségemet a Kapcsolat menüpont alatt megtalálod.
Ezt a weblapot 2013. március 10-én frissítettem.